Senin Legi
07:56 WIB
06 Juli 2015
19 Poso 1948 [Tahun Hak]
Mongso Kasa
Wuku SUNGSANG


Lahire sing lanang
Dino:
Pasaran:
Laire sing putri
Dino
Pasaran:


NdezO]